HØJ nedlagt i Ringsted

TMS Ringsted vandt og fik revanche over HØJ. Desværre betød de andre resultater denne weekend, at TMS Ringsted ikke længere har mulighed for oprykning.

Det har været lidt op og ned for det unge TMS-Ringsted-hold denne sæson. På udebane mod HØJ var det blevet til et nederlag, så der var noget at revanchere i Ringsted-hallen søndag.

Et tydeligt tændt TMS Ringsted-mandskab var foran fra første minut. Brian Jørgensen stod en flot kamp i målet, og Lasse Syndergaard var med 4 mål i 1. halvleg i høj grad grunden til, at hjemmeholdet førte 14-12 ved pausen.

I 2. halvleg kom HØJ på 15-15, men så viste TMS Ringsted kontra-håndbold i høj klasse. Hjemmeholdet fik igen et solidt hul og vandt sikkert 27-23.

Desværre betød de andre resultater i 1. division, at TMS Ringsted ikke længere kan nå den 3. plads, der giver mulighed for at rykke op i ligaen.

- Der vil være nogle kampe, som vi vil tænke tilbage på. Men vi er et ungt hold, og allerede inden sæsonen vidste vi, at vi fik op- og nedture, siger Alexander Hansen fra TMS Ringsted.

TMS Ringsted kan fortsat nå målsætningen, som hedder top 5.