Hellefisk bagt i tomat (28/10-11)

Hellefisk bagt i tomat

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

300 gr hellefisk
2 ds flåede tomater
5 dl fløde

200 gr bulgur
1bdt dild
1skalotteløg
2 dl oliven olie

1 agurk
2spsk hvidvins eddike

Salt og peber

Fjern skind og det yderste røgede lag fra fisken og skær den i tern.

Reducer fløde i en gryde ved at lade det koge ind til halvdelen. Dræn tomaterne i en sigte.

Læg tomater i bunden af en cocotte, herefter hellefisk i tern og gentag . Hæld tilsidst fløden over. Bag i ovnen ca 20 min. Ved 200 grader

Kog bulgur imens fisken er i ovnen

Bland olie med salt og peber samt frisk dild og blend det

Lav små kugler af agurk med et parisienne jern ( alternativt små tern)  bland med hakket dild og hvidvins eddike

Bland bulgur med dild olien og finthakket skalotte løg

Server bulguren lun sammen med hellefisken


Nyhedsoverblik