Grundspillet slut - Næste skrid - Kvartfinalen

Foto: TV ØST

Så har vi spillet den sidste kamp i grundspillet, hvor modstanderen var Hørsholm. Vi endte efter en meget underlig kamp, med at vinde med 5 point.

Kampen startede fantastisk for vores vedkomne, hvor alt lykkedes. Og vi fik hurtigt etableret et stort forspring, som holdt hel til pausen mellem 2 & 3 periode. Der skete noget i pausen, for efter havde Hørsholm det overtag, som vi havde i kampens begyndelse.

Kampen var herefter et tæt og spændende drama uden lige. Flere spillere måtte udgå med 5 fejl. Kampen skiftede føring op til flere gange og der blev kæmpet af alle fra begge hold.

For spændingen i kampen og for publikums skyld kunne det have været fantastisk med endnu mere af denne basketkamp. Det bliver der så også mulighed for, da Vi skal spille mod Hørsholm i kvartfinalen, da Hørsholm med nederlaget bliver nr 4 og så skal spille mod nr. 5 som er  os.

Så denne kamp fortsætter, og jeg forventer at vi over 3 kampe, godt kan vinde de 2 det kræver for at gå videre til semifinalen.

Samtidig vil jeg også ligge takke alle de mennesker der var mødt op i hallen igår og støttede os, og skabte en fantastisk ramme form en basketkamp.

Martin Høirup - Team Fog Næstved

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App