Fuld mand uden kørekort kørte ræs i stjålet bil

Foto: TV ØST

En 31-årig mand kørte fuld bag rattet uden kørtkort og i en stjålet bil. Han nåede også at køre ind i en bygning på en efterskole.

En 31-årig mand fra Maribo satte politiet på noget af et stykke arbejde torsdag, da han påvirket kørte rundt i en stjålet bil.

Ifølge poltiet fik de første gang melding om spritbilisten, da han foran en efterskole ved Halsted kørte ind i en bygning og var tæt på at ramme to elever. Personale fra efterskolen blev så oprevet, at de satte efter den fulde mand og i Horslunde fandt de så bilen smidt på Tingmarken. Føreren fandt de gående på Borresvej, hvor han blev tilbageholdt af to medarbejdere fra skolen, indtil politiet nåede frem.

Sydsjællands og Lolland-Falster Politi oplyser, at bilen var blevet stjålet ved en bager på Vestergade i Sakskøbing, hvor den stod med nøglerne i tændingen og den 31-årige mand blev udover tyveriet også sigtet for spirituskørsel og for kørsel i påvirket tilstand. Derudover havde han heller ikke noget kørekort, hvilket han også blev sigtet for.

Manden blev efterfølgende afhørt på politistationen i Nakskov og løsladt igen senere på dagen. 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App