Foredrag: Træn dine smagsløg

Har du kæmpet for at følge med i sundhedsjunglen, uden at du føler dig mere sund - så kom til gratis foredrag med Birgitte Escherich.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 Smag dig sundere

Det sidste årtis løftede pegefingre om sundheds-proteiner, -fedt, -kulhydrater og -kostfibre har tilsyneladende ikke hjulpet danskerne til  sundhed. Resultaterne er til at overse – det er usundheden ikke. Måske sidder du selv med frustrationer over at have fulgt budskaber uden at føle dig sundere?  

I KLUB LEV LIVETs foredrag på torsdag kan du møde Birgitte Escherich, der forklarer, hvorfor hun mener, at sundhed er meget mere end at følge foreskrifterne og spise efter nøglehullet.

Ifølge Birgitte Escherich skal vi træne smagssansen til at være DIN garant for hvilken kvalitet mad, du vil lukke indenbords. For det andet kan du være med til at øge den helhedsorienterede sundhed, hvis du ser dig selv og dine mad-valg, som en del af  øko-systemet.

Forfatter og ambassadør

Birgitte Escherich er grundlægger af, og direktør for Kostkompagniet ApS. Med en balast som cand. scient. pol fra Københavns Universitet, efteruddannelse i systemisk metode, certificeret Mediator Master Practicioner og ikke mindst en passion for mad, gastronomi og en omfattende viden om industrien fra mark til mave, arbejder Birgitte på at skabe et bedre forhold mellem fødevarer, kvalitet, sundhed, økologi, bæredygtighed og innovation.

Birgitte er forfatter til ”Kloge Kalorier” , ”Køkkenkræs og Kloge kontanter”, ”Hadetgodt – sund mad helt sikkert”, ”Kloge Kvinder – Kræsne Mænd” samt medforfatter til ”hadetgodt – sundt helt sikkert”. Tidligere fast klummeskribent i Politiken, og optrædende i flere programmer på DR1, herunder i flere sæsoner af Ha’ Det Godt-serien. De seneste år har Birgitte bl.a. fungeret som ambassadør for,  og dommer i Fødevarestyrelsens nøglehulskampagne.

Kom på torsdag

Birgitte anvender den sidste nye forskning indenfor smagssensorik, økologi, ernæring, madspild, bio-etik og formår at stille skarpt på vor fremtids nærings-udfordringer. Birgittes speciale er at rulle den røde løber ud for forbrugeren og invitere indenfor i hendes univers af madglæde og seriøs viden.

Kom og hør hvordan torsdag d. 11. oktober kl. 19.30. Efterfølgende vil der være mulighed for en rundvisning på TV2 ØST og at komme ind og se de sene nyheder. Det eneste det kræver er, at du er medlem af KLUB LEV LIVET.

 


Nyhedsoverblik