Flot uafgjort i sæsondebut

Foto: TV ØST

Slagelse FH fik et point i Antvorskovhallen mod stærke Team Tvis Holstebro. Et velspillende hjemmehold havde faktisk chancen for at tage sejren, men det fik træner John Larsen desværre spoleret.

Profiler som Mathilde Jensen og Maj Tornøe Johansen er væk. Men mange nye ansigter er kommet til Slagelse FH, som denne weekend var tilbage i Danmarks bedste række.

Nikoline Nielsen, Annette Jensen, Tanja Laursen og Trine Bruun Andersen gjorde sig særdeles godt bemærket, og krydret med flotte præstationer af de "gamle" spillere formåede Slagelse FH at få 27-27 mod Team Tvis Holstebro, som i sidste sæson var i EHF Cup finalen og med i spillet om medaljer.

 

De rødklædte vestsjællændere kunne faktisk have taget begge point på en kontra i de sidste sekunder. Men desværre nåede træner John Larsen at smide time-out kortet for at stoppe tiden, da han ikke havde set, at målvogter Sarah Hargreaves hurtigt havde fået fat i bolden og sat spillet i gang. Så fløjten lød lige inden en helt fri Pernille Hvid modtog bolden. Slagelse FH fik ikke noget ud af de sidste tre sekunder efter time-out'en, og så endte det altså med en pointdeling.

- Jeg har lige været inde og sige "undskyld" til pigerne. Jeg så ikke, at Sarah (Hargreaves red.) fik så hurtigt fat i bolden, og jeg er sikker på, at "Luffe"(Pernille Hvid red.) havde scoret, siger en ærgerlig træner, John Larsen.

00:34 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App