Floorball: Benløse hev sejren i land på hjemmebane

Benløse kunne lørdag sende Aalborg retur til Nordjylland efter en dramatisk kamp. 11-4 endte opgøret til de lokales fordel.

Lørdagens kamp endte lykkeligt for Benløse Floorball Club fra Ringsted, som efter lidt af et drama kunne sende modstanderne pænt retur igen.

Ifølge en pressemeddelelse fra klubben begyndte kampen svært for Benløse og først efter 16 minutter fik holdet et mål i kassen.

Også seks udvisninger blev det til, fire af dem i sidste periode, hvilket gjorde opgaven en anelse vanskelig for de lokale drenge.

- Det var ikke kønt hele vejen, men vi vandt klart, og de tre point var et krav. Det er vigtigt at fortsætte sejrstimen, og det er også målet på fredag, hvor turen går til Vanløse, sagde Benløses anfører, Niklas Elfving efter kampen.

Benløse spiller på udebane mod Vanløse næste fredag klokken 19:30.