Stadig mange tvivlere

Foto: TV ØST

Rigtigt mange vælgere ved stadig ikke, hvor krydset skal sættes.

Hvis du selv er i tvivl:

Hvis du er i tvivl om hvilket parti du egentlig er mest enig med, kan du teste dine holdninger her:

Foto: TV ØST

Hvis du gerne vil læse, hvad de enkelte partier mener om valgets vigtigste emner, kan du finde det her:

- Jeg har aldrig tidligere været så meget i tvivl, som jeg er denne gang. Og jeg ved ikke, hvorfor jeg er mere i tvivl denne gang. Sådan siger Margrethe Evald, Holbæk i dag til TV2 Øst. Hun er en af de mange vælgere, der stadig ikke har besluttet sig for, hvor krydset skal sættes.

Margrethe Evald er langt fra alene. Faktisk er mange vælgere ifølge Megafon så meget i tvivl, at de ikke engang har besluttet sig for, om det er rød eller blå blok, der skal have deres stemme.

Ifølge politisk kommentator Thomas Larsen,  Berlingske Tidende, er forklaringen blandt andet, at valget primært handler om økonomi, med mange svære og uigennemskuelige regnestykker til følge.

- Vælgerne har svært ved at følge med i de regnestykker. Og det gør det svært at gennemskue, om politikerne er troværdige og hvem, man tror, der vil være bedst til at lede landet, siger Thomas Larsen i dag til TV2 Øst.

Hvis du som vælger stadig er i tvivl, anbefaler Thomas Larsen, at du udover at orientere dig i dagspressen også tager en af de valgtests, hvor man kan se, hvilke politikere, man er mest enig med.

Derudover kan man gå ind på de forskellige partiers hjemmesider og se deres valgprogram. Se link til højre for artiklen her.

02:37 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App