Flere borgere har henvendt sig om millionkup

Foto: TV ØST

Politiet har fået flere henvendelser om opsigtsvækkende millionkup mod guldsmed, siden overvågningsbilleder blev offentliggjort.

Politiet har fået flere henvendelser fra borgere som mener, at de kan genkende gerningsmændene på overvågningsbilleder fra det opsigtsvækkende kup mod en guldsmed i Næstved Storcenter.


Mandag offentliggjorde politiet overvågningsbilleder fra det usædvanlige tyveri, hvor flere ukendte gerningsmænd brød gennem taget til Næstved Storcenter og firede sig ned i Guldsmed Borup, hvor de stjal dyre designerure for 1,6 millioner kroner.


På overvågningsbillederne ser man en lille del af de 14 minutter, som tyvene brugte på at tømme glasmontre i forretningen.


-       Vi har fået 15 henvendelser som primært går på folk, som mener, at kunne genkende de personer som er efterlyst og man har set noget, der ligner dem forskellige steder i landet, siger vicepolitiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen.


På de offentliggjorte overvågningsbilleder ser man også de formodede gerningsmænd på besøg i guldsmeden i almindelig åbningstid. Her ser man tyvene inspicere forretningens varer og spørge til designerure. Få dage senere vender de tilbage og begår det opsigtsvækkende tyveri.


Politiet er i gang med at undersøge borgernes henvendelser, og håber forsat at høre fra folk som kan have set de mistænkte, eller som bliver tilbudt stjålne smykker.   


-       Og det er primært Omega-ure og et enkelt Seiko-ur, der er stålet, men der er også stjålet andre smykker og ringe og så videre, så vi er interesserede, hvis nogen er blevet tilbudt smykker eller ure, fortæller Søren Ravn-Nielsen til TV2 ØST.


Har du oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på 114.


02:13 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App