Fisk med brødtopping og nye kartofler i ovn (20/5-11)

Mads er i køkkenet på Sorø Husholdningsskole sammen med lærer Kim Petersen. I dag laver de en fiskeret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hovedret til 4 personer:

Ingredienser

  • 4 tykke fiskefileter uden ben
  • 2 tomater i små tern uden så meget væde
  • 2 spsk. kapers
  • 50 g revet parmesan
  • 1 bdt. friske koriander fint hakket
  • 1 rød chili fint hakket
  • ½ dl olivenolie
  • 150 g brød skåret i små stykker
  • Salt og peber
  • 1 kg kartofler
  • 20 g smør

 

Fremgangsmetode:

1.      Kog kartoflerne halvt møre hæld vandet fra og tilsæt smøret, drys med salt og bag dem færdige i ovn sat på 180 grader i ca. 40 minutter.

2.       Fordel fiskene i et ildfast fad.

3.       Bland resten af ingredienserne til en masse som smages til med salt og peber.

4.       fordel brødtoppingen oven på fiskefileterne og steg dem i ovnen i 20 minutter sammen med kartoflerne.

5.   Retten anrettes på tallerken og pyntes med persille og citron/limebåde.

 

 


Nyhedsoverblik