Hovedret til 4 personer:
Ingredienser
- 4 tykke fiskefileter uden ben
- 2 tomater i små tern uden så meget væde
- 2 spsk. kapers
- 50 g revet parmesan
- 1 bdt. friske koriander fint hakket
- 1 rød chili fint hakket
- ½ dl olivenolie
- 150 g brød skåret i små stykker
- Salt og peber
- 1 kg kartofler
- 20 g smør
Fremgangsmetode:
1. Kog kartoflerne halvt møre hæld vandet fra og tilsæt smøret, drys med salt og bag dem færdige i ovn sat på 180 grader i ca. 40 minutter.
2. Fordel fiskene i et ildfast fad.
3. Bland resten af ingredienserne til en masse som smages til med salt og peber.
4. fordel brødtoppingen oven på fiskefileterne og steg dem i ovnen i 20 minutter sammen med kartoflerne.
5. Retten anrettes på tallerken og pyntes med persille og citron/limebåde.