Fire fængslet for røveri mod McDonalds i Slagelse

Foto: TV ØST

Retten i Næstved afsagde i går dom i en sag om fire røverier, der er blevet begået mod McDonald's i Slagelse i perioden juni 2010 til april 2011.

De fire mænd, der var rejst tiltale mod var i alderen 19-20 år og fra lokalområdet.  De havde alle begået et eller flere røverier sammen med de andre for at afdrage på en hashgæld.

En 20-årig fik 3 års fængsel for at have deltaget i fire røverier sammen med en eller flere af de andre tiltalte i sagen.

Det var ham, der havde foreslået de øvrige tiltalte at begå røverierne, og at det var ham, som planlagte og forklarede, hvordan røverierne skulle foregå.

Udover den 20-årige fik en 19-årig mand 8 måneders fængsel, som dog ikke skal afsones, hvis han overholder samfundstjeneste og misbrugsbehandling.

En anden 19-årig mand blev straffet med fængsel i 1 år. Han erkendte røveriet. De 9 måneder skal ikke afsones, hvis han overholder vilkår om samfundstjeneste og misbrugsbehandling. Resten af straffen er afsonet, da han har siddet varetægtsfængslet i ca. 3 måneder.

Den sidste 19-årige mand blev dømt for at have

deltaget i røveriet den 3. juli 2010 samt i to andre røverier begået den 29. juni 2010 og den 19. april 2011. Alle røverierne var begået sammen med 1-2 af de andre tiltalte. Han erkendte at have deltaget i røverierne.

Tre af de tiltalte modtog dommen, mens den 19-årige, som blev idømt 1 år og 9 måneder udbad sig 14 dages betænkningstid.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App