Fem fængslet for røverier

Et usædvanligt langt grundlovsforhør endte med, at fem personer røg i arresten i Nykøbing Falster. Sigtelsen lyder på røverier mod pengeinstitutter. Det fortæller Ritzau.

Der blev debatteret til den helt store guldmedalje, da fem formodede røvere onsdag skulle en tur for dommeren i Nykøbing Falster. Hvad snakken præcis gik ud på vides ikke, da grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre.

Mændene sigtes for to røverier mod pengeinstitutter i Nærum og Nørre Alslev, men politiet mistænker dem for yderligere to røverier i Herfølge og Nordsjælland.

Efter næsten ni timers grundlovsforhør blev alle fem varetægtsfængslet i 16 dage, oplyser Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Mændene er i alderen 17-25 år, og de blev anholdt i en aktion tirsdag på adresser i København og Nordsjælland. Politiet oplyste i kølvandet på anholdelserne, at man under ransagninger havde sikret sig en del effekter, som bestyrkede mistanken mod de sigtede.

Det første af røverierne skete den 21. september mod Danske Bank i Nærum, hvor maskerede mænd truede personalet med en kniv. Det andet fandt sted to måneder senere i Nordeas filial i Nørre
Alslev Langgade.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App