FCV tabte på elendig 1. halveg

Træner Ove Pedersen utilfreds med sine spilleres præstation i sæsonens 45 første minutter.

Ny træner. Nye profiler. Ny spillestil. Klubejer Kurt Andersen var fløjet hjem fra Spanien for at følge sit hold fra sidelinien. Der var lagt op til noget ekstraordinært fra regionens fodboldflagskib.

Og så tog det blot to minutter for dagens modstander Fredericia at banke forventningerne i stykker. Så kom Fredericia foran. Det blev også 2-0 efter 33 minutter- FC Vestsjællands spillere var simpelthen ikke klar.

Antiklimaks.

- Jeg synes, vi var et stykke fra dér, hvor vi skulle være i første halveg, konstaterede Ove Pedersen efter kampen.

13 minutter før tid fik Lasse Nielsen reduceret på hovedstød efter hjørnespark. Og pludselig havde FC Vestsjælland mulighed for at udligne, inden Fredericia lukkede kampen to minutter før tid med en kontrascoring til 3-1.

- Vi kunne egentlig godt have udlignet til sidst, selvom det havde været pisse ufortjent efter den første halveg, sagde Ove Pedersen efter kampen til TV2 ØST.