FC Vestsjælland vandt efterårets sidste kamp

FC Vestsjælland tog alle tre point søndag eftermiddag hjemme i Slagelse mod Viborg. Vestsjællænderne overvintrer dermed på 6. pladsen og har stadig mulighed for at blande sig i toppen af 1. division i foråret.

Det blev en målrig og spændende afslutning på efterårssæsonen på Slagelse Stadion. FC Vestsjælland vandt fortjent med 3-2 over Viborg.

FC Vestsjælland var spilstyrende fra begyndelsen af kampen, og allerede i det 8. minut blev Lasse Vibe nedlagt i feltet. Straffesparket tog Rasmus Festersen sig sikkert af. 1-0 til hjemmeholdet.

Der gik ikke lang tid før den igen var gal i Viborg-forsvaret. Mark Leth Pedersen tørrede en mand og sendte et fortrinligt indlæg ind i hovedet på Rasmus Festersen, som i to omgange fik læderet forbi Veselovsky i Viborg-målet. 12 minutter spillet, og så havde FC Vestsjællands topscorer bragt sit hold foran 2-0.

Halvlegen igennem var FC Vestsjælland i kontrol, og det var kun ved enkelte tilfældigheder, at Viborg kom til chancer. Efter små 40 minutter snød FC Vestsjællands Lasse Vibe offside-fælden, kom forbi den fremstormende Veselovsky og scorede fra en skarp vinkel. 3-0 til hjemmeholdet, og så bude den kamp være lukket.

Men 2. halvleg formede sig ikke helt, som FC Vestsjælland ville det. Viborg fik reduceret direkte på et frispark i det 55. minut, og så begyndte nervøsiteten at melde sig blandt FC Vestsjællands spillere.

Viborg lagde den store forsvarsspiller Babajide helt op i front, og han skabte en masse ravage. Med 12 minutter igen fik han kæmpet sig til så meget plads, at han med et fladt spark reducerede til 3-2.

Herefter var det ren overlevelse for FC Vestsjælland, men selv om Viborg pressede godt på, så lykkedes det FC Vestsjælland at hive sejren hjem.