FC Vestsjælland meget tæt på oprykning

FC Vestsjælland vandt i dag 2-1 over B93 på et mål i næstsidste minut. Holdet er dermed blot en enkelt sejr fra oprykning.

I 2. division øst har oprykningskapløbet længe været en kamp mellem FC Vestsjælland og B93, det skriver bold.dk. Derfor lå det i luften, at dagens direkte duel mellem de to hold ville få stor betydning.

Længe så det ud til, at gæsterne fra Østerbro skulle komme sejrrigt ud af den duel idet B93 kom foran efter bare seks minutter. Kort efter pausen fik FC Vestsjælland dog udlignet og med blot et enkelt minut tilbage sikrede Lasse Holm FC Vestsjælland sejren og dermed fem points forspring til netop B93. Hele 3.485 tilskuere så på.

FC Vestsjælland er dermed sikker på mindst en kvalifikationskamp til 1. division, mens blot 2 point i de sidste to kampe vil sikre Slagelse-holdet direkte oprykning.