FC Vestsjælland fordobler sejrskvote i Næstved

Der blev kun spillet en enkelt kamp i 1. division søndag, og den vandt FC Vestsjælland, der gæstede Næstved.

Kun en enkelt af fem programsatte kampe i 1. division blev afviklet søndag. Og her hentede FC Vestsjælland sin blot anden sejr i denne sæson med en kneben 3-2-sejr ude over Næstved.

Med de tre point skabte FC Vestsjælland fornyet spænding i bundstriden, hvor sjællænderne nu kun er et point efter FC Roskilde over nedrykningsstregen.

Bundklubben FC Vestsjælland har nu 13 point efter 17 kampe, mens FC Roskilde har 14. Næstved har 15 point efter 18 kampe på tredjesidstepladsen.

Det var dog lige ved, at FC Vestsjælland smed sejren mod Næstved, som var bagud 0-3, men fik kæmpet sig tilbage på 2-3 inden slutfløjt.

Nikolaj Hansen scorede efter seks minutter til 1-0, og seks minutter senere fordoblede han føringen til FC Vestsjælland.

Efter 18 minutter øgede udeholdets hurtige kantspiller Lee Rochester Sørensen til 3-0, og det så længe ud til at være rigeligt til en sikker sejr.

Men Kevin Bechmann Timm reducerede til 1-3 med omkring 20 minutter tilbage, og ti minutter senere bragte Stefan Nygaard Hansen spændingen helt tilbage i kampen med en scoring på straffespark.

FC Vestsjælland, som kun havde vundet en kamp i de første 16 kampe, holdt dog stand i resten af opgøret.

De fire øvrige fodboldkampe i landets næstbedste række blev søndag udskudt. Det skyldes de store mængder sne, der siden lørdag eftermiddag har ramt store dele af Sjælland og fra søndag også Jylland.

Det drejer sig om opgørene FC Helsingør-Skive, HB Køge-Vendsyssel, Silkeborg-AC Horsens samt FC Roskilde-Fredericia, som alle er udskudt.

Nye spilledatoer for de udsatte kampe er endnu ikke fastsat.