FC Vestsjælland får store klø i Brøndby

Hjemmeholdet fra Brøndby vadede i målchancer og vandt sikkert 5-0 over FC Vestsjælland i Superligaen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brøndby spillede en flot offensiv kamp og vandt søndag aften 5-0 over FC Vestsjælland i Superligaen.

Værterne fra Brøndby havde nemt ved at spille sig frem til chancer, og pauseføringen på 1-0 var alt for lille.

Især anfører og midtbanegeneralen Thomas Kahlenberg boltrede sig og gjorde stort set det, han havde lyst til. Specielt i første halvleg.

Landsholdsspilleren var manden bag 1-0-scoringen, da han efter et kvarters spil skovlede bolden ind tæt ved gæsternes mål. Desuden dikterede Kahlenberg flot kampen fra sin centrale placering på banen, og han var konstant en trussel for gæsterne.

Efter en halv times spil skulle der have stået 2-0, men Andrew Hjulsager havde kun øje for målet og ikke en fri holdkammerat Johan Elmander, og Hjulsagers forsøg blev reddet.

Hjulsager fik revancheret sig i anden halvleg, men Elmander var tydeligvis frustreret. Den svenske angriber kunne nærmest have trillet bolden i mål, hvis han altså havde fået den.

Kort tid efter den store Brøndby-chance var FC Vestsjælland tæt på at udligne, men den tidligere Brøndby-spiller Jan Kristiansen var slet ikke skarp nok, da han havde chancen, så Brøndby-keeper Lukas Hradecky fik reddet. Det kom udeholdet til at fortryde stort.

FC Vestsjælland kom ellers ganske godt i gang efter pausen, men omkring en times spil vadede Brøndby igen i store målchancer. Og på et minut knækkede udeholdet totalt.

Brøndbys finske angriber Teemu Pukki scorede til 2-0 i en situation, hvor FC Vestsjælland-spillerne appellerede heftigt for offside i værternes opspil.

Da bolden blev givet op igen efter 2-0-målet, var FC Vestsjælland-spillerne helt væk, og på ingen tid havde Hjulsager gjort skaden fra første halvleg god igen med en sikker scoring til 3-0. Derefter var kampen helt afgjort.

Riza Durmisi gjorde det til 4-0 med 10 minutter igen, og i det hele taget var der måske tale om Brøndbys bedste kamp hidtil i sæsonen.

Norske Elbasan Rashani blev skiftet ind i slutfasen og nåede at score til 5-0. Sejren kunne sagtens have været større.

Med sejren kommer Brøndby op på 17 point for 11 kampe, hvilket efterlader dem 10 point efter FC Midtjyllands førerhold en tredjedel inde i sæsonen.

FC Vestsjælland forbliver på 11 point, hvilket i øjeblikket rækker til en niendeplads.