Far tiltalt for sex med datter

Foto: TV ØST

En 41-årig mand er tiltalt for at have krænket sin nu 16-årige datter seksuelt ved at have skrevet beskeder til hende og ved at have haft sex med hende i en skov.

Retten i Holbæk skal i næste uge behandle en sag om en 41-årig mand fra Slagelse, der er tiltalt for at have krænket sin nu 16-årige datter seksuelt. Det skriver Sjællandske.

Da pigen var 14-15 år skrev, han han ifølge anklagerne til hende på både sms, mms, Facebook og Skype. Her modtog hun beskeder som:

'Du er så skøn, og jeg vil gerne kneppe dig, har virkelig lyst' og 'vi må altså snart have en kneppetur, kan ikke vente, jeg er så liderlig efter dig, dejlige'.

Sex i skoven

Skriverierne har medført en tiltale for blufærdighedskrænkelse, og han er også tiltalt for at have haft fyldbyrdet sex og oralsex med datteren samt pillerier i en skov ved Undløse mellem Stenlille og Mørkøv 3. august sidste år. 

Anklager Signe Egsgaard kalder sagen ekstremt alvorlig og går efter en 'længerevarenede ubetinget straf' til den 41-årige, siger hun til Sjællandske.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App