Dræbt kvinde havde børn

Foto: TV ØST

Den 30-årige kvinde, som onsdag blev dræbt i Nakskov, var mor til tre. Torsdag bliver en 34-årig mand fremstillet i grundlovsforhør for drabet.

Stormarkskolen i Nakskov må for anden gang i år have deres sorgplan i brug. Det sker, efter en 30-årig kvinde onsdag formiddag blev dræbt. Hun var mor til tre, skriver Ekstra Bladet, og alle tre børn går på skolen.

- Det er desværre anden gang på kort tid, vi må iværksætte vores sorgplan, men den har vist sig at fungere perfekt. Første gang var efter branden i Nakskov i januar, hvor det ene barn, der omkom, gik på Stormarkskolen, siger Tom Larsen (V), der er formand for børne- og skoleudvalget i Lolland Kommune.

Fremstilles klokken 11

En 34-årig mand henvendte sig onsdag klokken 11.34 til politiet i Nakskov og fortalte, at han havde dræbt en kvindelig bekendt, og at hun lå på en adresse på Stormarks Allé.

Ifølge Ekstra Bladet er det den 34-årige, som kvinden har børn med, men politiet har indtil videre ikke villet kommentere deres relation med andet, end at de er bekendte.

Den 30-årige kvinde blev dræbt af flere knivstik, og motivet for drabet er ukendt. Klokken 11 torsdag fremstilles den 34-årige mand i grundlovsforhør for at stå bag.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App