Det sker i weekenden

Foto: TV ØST

Den kommende weekend byder på lidt af hvert, og du kan opleve alt fra åbning af en ny vej til skuespillere fra en ny julefilm.

Lørdag 15. november:

Børn åbner ny omfartsvej

Vejdirektoratet og Guldborgsund Kommune samt en række af de lokale foreninger markerer åbningen af Omfartsvejen.

Program for dagen

 • 09.30-14.00 Festpladsen åbner - events m.m. på pladsen
  gennem hele dagen ved lokale foreninger m.fl.
 • 10.00 Vejløb med 1000 deltagere skydes i gang
 • 11.15 Sakskøbing Tambourkorps spiller og marcherer
 • 11.35 Vejdirektør Per Jacobsen byder velkommen, transportminister Magnus Heunicke og borgmester John Brædder holder taler. 
 • 12.00 Transportminister Magnus Heunicke åbner omfartsvejen
 • 12.20 Veteranbiler markerer vejens åbning
 • 14.00 Forventet afslutning

OBS. Der er ikke flere pladser til vejløbet

Skal du være med til åbningen af den nye vej, så send gerne billeder på redaktion@tveast.dk eller video via tveast.dk/upload

Nordisk spildag på 30 af landets biblioteker

 • Næstved Hovedbibliotek: Klokken 10. Vinderne fra de lokale turneringer i FIFA 14 (PS3) mødes på Næstved Hovedbibliotek til finale. Der vil være præmier både til de lokale vindere og til vinderne af finalen. Alle er velkomne til at komme og kigge på.
  Kvægtorvet 4-6, 4700 Næstved
 • Guldborgsundbibliotekerne - hovedbiblioteket: Klokken 10-14. Udfordr familien eller vennerne i spil. En hel dag dedikeret til bræt- og computerspil. Alle er velkomne. Børn, unge og voksne. Publikum spiller selv, som de har lyst, og spillene vil stå til fri afbenyttelse i voksenudlånet. Vi har rimelig mange brætspil at vælge imellem, så vi skifter løbende ud på de spil, der står fremme.
  Kongensgade 43,4800 Nykøbing Falster
 • Sorø Bibliotek: Klokken 10 til ? I år har vi valgt at fordybe os i brætspil, så ingen spil på computer, PlayStation, Wii eller Xbox eller iPad. Arrangementet er gratis, kræver ingen tilmelding og er for hele familien.
  Sorø Bibliotek Storgade 7, Sorø
 • Holbæk Bibliotek: Klokken 10-13- Biblioteket får besøg af J-Popcon som viser sjældne og oversete japanske spilperler, og du kan få sved på panden med spændende japanske rytme- og dansespil. Holbæk Biblioteks store sal.
  Billet kræves ikke - bare mød op. Det er gratis.
  Holbæk Bibliotek, Nygade 9-13, Holbæk

Allan Olsen solo

Gennem 35 år på landevejen, har Allan Olsen at finpudset sin kunst og beskæftigelse - at være alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. Som en rigtig solist optræder - med få og enkle virkemidler.
Lør. d. 15. november 2014, kl. 20. (Entré: 270)
Musikklubben Elværket, Gasværksvej 9, Holbæk

Ølsmagning med Mik Schack

Smag 8 forskellige øl, og hør altmuligmanden Mik Schack fortælle øl-historier. Mik Schack tager med snakketøjet afsæt i 8 øl og kommer rundt om vores ølkultur.
Lør. d. 15. november 2014, kl. 20. (Entré: 140)
Huset på Næsset, Udbyvej 52, Udby, Holbæk


Søndag den 16. november


Mød de medvirkende i filmen Familien Jul

Nykøbing  Falster:
Autografskrivning kl. 11.00-11.45
Filmstart kl. 11.45
Pris: 50 kroner
Slotsbryggen 5, 4800 Nykøbing Falster

Næstved:
Autografskrivning kl. 13.15-13.45
Filmstart kl. 13.45
Pris: 50 kroner
Fabriksvej 1, 4700 Næstved

Besøg af 4 børn af skuespillerne fra den danske film Familien Jul (premiere 20. nov. 2014). Det er Hugo (Pelle), Alfred (Alfred), Vega (Liv) og Pixy (Herman), der kommer rundt i landet og skriver autografer og taler med pressen.

Julebanko:

Stege: Klokken 13. Jule banko i den bøhmiske hal på Sukkerfabrikken i Stege. Arrangør er Møns Handelstandsforening. 14 almindelige spil og et afslutningsspil. Sidste år var der cirka 300, der havde fundet vej ud i hallen. Den lokale danseforening har lejet sig ind i en lille hal ved siden af, hvor der er dans for alle.
Kostervej 2B, 4780 Stege

Jazzkoncert med Swing Wagon

Korsør: 4 af Danmarks mest swingende jazzmusikere, guitaristen Jakob Fischer, saxofonisten Finn Odderskov, bassisten Hugo Rasmussen og trommeslageren Kristian Leth finder sammen i Swing Wagon og giver en god gang swingende jazz. Arrangeret af Korsør Koncerterne.
Søn. d. 16. november 2014, kl. 15. (Entré: 75 kr, medlemmer 65 kr)
Kongegaarden, Algade 25, Korsør

Arrangementerne er et lille udsnit af de ting, der sker i vores region i løbet af weekenden. Du kan se flere begivenhede på kultunaut.dk.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App