Bowling og smørrebrød

-Jeg spiser to stykker smørrebrød hver gang efter bowling. Hvis det er gratis, spiser jeg tre! Sådan siger en af de faste gæster på Star Bowl i Kalundborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Og netop det gode danske smørrebrød er en af grundene til, at det er lykkedes for ejerne at gøre Star Bowl til en succes.

Tidligere har bowlingcentret og den tilhørende restaurant ført en omtumlet tilværelse, men nu er der ikke alene trængsel på bowlingbanerne - også restauranten er godt besøgt.

Kathrine og Niels Rasmussen arbejdede som henholdsvis pædagog og elektriker, da de for fem år siden fik lyst til at prøve noget nyt. Så de købte det skrantende bowlingcenter.

Mange timers hårdt slid, nye tiltag og et køkken der byder på traditionel kromad har været nøglen til en god, solid forretning.

Læs mere om Star Bowl her: www.starbowl.dk

[video:flv:090220_magasin_mad_med_mere.flv]


Nyhedsoverblik