Boligfesten er udskudt

Foto: TV ØST

Nogle steder i landet er der så småt kommet gang i boligsalget igen, men vores region halter bagefter.

2. pinsedag er store åbent-hus-dag for ejendomsmæglerne. Det er efterhånden en tradition, at forsøge at få nogle huse solgt i pinsen, men i vores region er der endnu ikke kommet gang i boligmarkedet, selvom der meldes om fremgang særligt i København og omegn. I Faxe, Sorø og Stevns kommuner står det værst til. Her har boligpriserne fortsat deres styrtdyk med 10 til 13 procent bare siden maj sidste år.

- Årsagen er, at det er blevet billigere at få et hus i for eksempel Køge og Solrød kommuner, og det er derfor folk fra hovedstaden vælger at flytte dertil i stedet for at satse på et hus her, forklarer ejendomsmægler Christoffer Friman fra Danbolig i Faxe, som i dag havde to rundvisninger og to åbent-hus-arrangementer.

Flere ejendomsmæglere i Faxe havde slet ingen rundvisninger i dag. Christoffer Friman fik da heller ikke solgt noget, da vi mødte ham til åbent hus i Faxe Ladeplads i formiddags.

- Nej, der er ingen, der har skrevet under, kun tæt på. Men jeg tror på, at markedet snart vil vende til det bedre, lød det fra ejendomsmægleren, der fik tidligere fri i dag, end han gjorde i pinsen for blot et par år siden.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App