Blodig mand fundet i baggård i Vordingborg

Foto: TV ØST

En halvnøgen mand er fundet kold og forkommen. Der er tegn på, at han har været udsat for vold.

En 34-årig mand blev søndag morgen fundet kold og forkommen i en baggård i Vordingborg. Der er tegn på, at han har været udsat for vold.

Manden blev indlagt på sygehuset i Nykøbing Falster, men blev siden overført til Rigshospitalets traumecenter i København.

- Han er meget nedkølet og ikke til at komme i kontakt med, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Søren Østervig.

Mandens kropstemperatur var helt nede på 28 grader.

Den forslåede og forkomne mand var kun iført joggingbukser og havde bar overkrop, da han blev fundet. Noget af hans tøj er siden fundet i nærheden.

Han var blodig efter vold mod ansigtet og overkroppen. Desuden var der tegn på tumult eller slagsmål i den baggård på Købmagergade i den sydlige del af Vordingborg, hvor manden lå.

- En væltet skraldespand og en væltet grill tyder på tumult i gården, men i det område af byen er der ikke umiddelbart tale om værtshusvold, siger Søren Østervig.

Det var en beboer i ejendommen, der slog alarm ved 8.30-tiden søndag morgen.

Politiet fik i løbet af søndagen identificeret manden, der er 34-år og bor lige i nærheden af baggården.

- Vi vil gerne i kontakt med folk, der kan hjælpe os med at finde ud af, hvad der er sket. Måske er der nogen, der har hørt noget sidst på natten, siger Søren Østervig.

/ritzau/

01:36 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App