Biljagt henover Sjælland

Foto: TV ØST

Politiet fra hele regionen var i nat involveret i en biljagt, der endte ved Christiania i København. Først da politiet lagde sømmåtter ud, fik ordensmagten stoppet en flygtende bilist i en sort BMW.

Det hele begyndte med et biltyveri foran Spar-købmanden i Holme-Olstrup i går ved 18.15-tiden. En biltyv snuppede en hvid kassevogn, mens ejeren var ved at læsse reklamer af. I forbindelse med tyveriet blev der set en sort BMW.

Ved 02.30-tiden stødte en politipatrulje på både den stjålne kassevogn og den sorte BMW i nærheden af Fensmark. Politiet fik hurtigt stoppet den langsomme kassevogn og anholdt den ene biltyv.

Men manden bag rattet i den sorte BMW havde ikke til sinde at stoppe. Forfulgt af politiet ræsede han til Rønnede og kørte på motorvejen. Sydsjællands og Lolland-Falster Politi fik hjælp fra kollegerne fra Midtsjælland og København, men det lykkedes alligevel den sorte BMW at nå helt ind i nærheden af Christiania, før sømmåtter satte en stopper for bilen. Biltyven stoppede til gengæld ikke: Han flygtede til fods ind i Fristaden, hvor han forsvandt for politiet.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App