Bilister viger for VM i cykling

Foto: TV ØST

Pendlerne lod bilen stå. Presset på indfaldsvejene var mandag ikke større end normalt. Læs her, hvor du kan parkere ved stationerne.

Det lader til at pendlerne har taget varslingerne alvorligt og at de mandag kom ind til hovedstaden på anden vis mens store dele af det indre København i denne uge er afspærret til VM i landevejscykling

Tryk på togene

Til gengæld var der et  lidt større mylder i togene end der ellers er på en mandag.

Tony Bispeskov, trafikinformationschef, DSB., fortæller, at der dog stadig er god plads i togene og at de i de kommende dage  vil være udstyrede med forlængede togsæt.

Vær varsom de kommende dage

Hos DSB er man særligt opmærksomme på idag og de kommende dage.

- Vi holder nøje øje med situationen, fordi der måske er nogen, der mandag valgte at holde bilfri og måske tror situationen bliver anderledes længere hen på uge.

- Men sådan er det ikke. Der vil generelt være pres på alle veje hele ugen ud, understreger Tony Bispeskov, DSB

Foto: TV ØST

Kun få parkeringspladser ved s-togsstationerne:

Det er sikkert fristende at tage bilen så langt ind mod hovedstaden som muligt og så springe på et S-tog. Men det kan være chancerytteri.

- Jo tidligere man er ude, jo bedre er chancen for at få plads, lyder det fra Tony Bispeskov, DSB.

Hvis man alligevel vil tage chancen med at få parkering ved en S-togstation anbefaler DSB, at man for eksempel forsøger Køge, Ølby- og Brøndby Strand stationer.

Masser af parkeringspladser ved regionens togstationer

Ifølge DSB vil der  i denne uge sandsynligvis være masser af ledige p-pladser ved Næstved, Holbæk, Nykøbing Falster, Regstrup, Knabstrup, Kalundborg, Borup- og Korsør stationer.

Til gengæld  skal man være meget tidligt oppe for at få en plads til den firhjulede ved Roskilde, Hvalsø, Lejre- og Slagelse stationer.

DSB anbefaler derfor, at man undgår at forsøge at parkere her.

Foto: TV ØST

 

Læs mere

Du kan læse mere om trafikken i København i forbindelse med VM i cykling her

Derudover har DSB også oprettet en særskilt hjemmeside i forbindelse med VM. Her kan du blandt andet læse om parkeringsforholdene

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App