Benløse-sejr i floorball-drama mod Århus

Århus lugtede point helt frem til kampens sidste minut. Så scorede Benløse tre gange i tomt mål på 30 sekunder og vandt 8-4.

Efter 40 minutters floorball lignede det en komfortabel Benløse-sejr lørdag eftermiddag i Unihoc Floorball-ligaen. Hjemmeholdet havde bragt sig foran 4-1 efter to perioder mod Århus.

Århusianerne blev dog lukket ind i kampen i starten af sidste periode. Reduceringen til 4-2 gav gæsterne blod på tanden, og med en håndfuld minutter igen faldt 4-3-målet så som et varsel på en dramatisk afslutning.

Sølle 13 sekunder efter sørgede Niels Grønhøj Stigaard for 5-3-føring til Benløse, men Århus var ikke slået, og reducerede til 5-4 præcis et minut senere.

Den smalle føring betød fire dramatiske slutminutter, hvor Århus satsede og spillede uden målmand de sidste to. Det havde gæsterne ikke held med, da Frederik Grønhøj Stigaard, Jacob Bøge og Mathias de Fries alle sendte bolden i tomt mål, og dermed sikrede Benløse den tredje liga-sejr på stribe.

Benløse ligger nu nummer 4 i Unihoc Floorball-ligaen.