Babette-kok med i kampen om at blive årets bedste

på søndag afvikles danmarksmesterskaberne for professionelle tjenere og kokke, og Mikkel Højborg Olsen fra restaurant Babette i Vordingborg er med i kampen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Restaurant Babette er med i konkurrencen om at blive Årets kok 2015. Kampen om den ærefulde titel afgøres søndag i Bella Centeret i København, skriver brancheorganisationen Horesta i en pressemeddelelse.

Babette-kokken hedder Mikkel Højborg Olsen, og han kæmper altså med, når den ypperste prestige i den danske restaurantbranche er på spil.

Konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener løber af stablen i Bella Center i forbindelse med fødevaremessen Copenhagen Food Fair.

Med finalister fra hele Danmark

De 10 kokke-finalister og fem tjener-finalister kommer fra spisesteder i hele Danmark, og det samlede finalefelt på tværs af konkurrencerne repræsenterer både Sjælland, Fyn og Jylland.

Årets Kok og Årets Tjener bliver afholdt samtidig. Det betyder, at tjenerne i finalen skal samarbejde med kokkene om at præsentere maden for udvalgte gæster. 


Nyhedsoverblik