Opskrift til fire personer:
Ingredienser
- 1 kylling
- 1 bdt forårsløg
- 1 løg i tern
- 100 g rucola
- 2 gulerødder
- 1 rød chili
- ½ dl olie
- 1 ds. kokosmælk
- Evt. lidt rød karrypasta
Fremgangsmetode:
- Parter kyllingen i 8-10 stykker som gnides med salt og steges i ovn i ca. 30 minutter ved 180 grader.
- skær gulerødder fine aflange stave og svits dem i olien sammen med løg, og forårsløg skåret i halve stængler.
- tilsæt kokosmælk og karrypasta og lad retten simre i ca. 15 minutter inden kyllingestykkerne tilsættes. Smag til med salt og peber og lad retten simre færdig.
- Tilsæt rucola inden gryden tages af varmen.
- server retten med kogte nudler og pynt tallerkenen af med frisk koriander eller persille samt frisk lime og et lille drys af fint hakket chili.