Asiatisk inspireret kylling (13/5-11)

Mads er i køkkenet på Sorø Husholdningsskole, hvor Kim Petersen forsøger at lære ham at lave mad. I dag en kyllingeret med nudler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Opskrift til fire personer:

Ingredienser

  • 1 kylling
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 løg i tern
  • 100 g rucola
  • 2 gulerødder
  • 1 rød chili
  • ½ dl olie
  • 1 ds. kokosmælk
  • Evt. lidt rød karrypasta

Fremgangsmetode:

  1. Parter kyllingen i 8-10 stykker som gnides med salt og steges i ovn i ca. 30 minutter ved 180 grader.
  2. skær gulerødder fine aflange stave og svits dem i olien sammen med løg, og forårsløg skåret i halve stængler.
  3. tilsæt kokosmælk og karrypasta og lad retten simre i ca. 15 minutter inden kyllingestykkerne tilsættes. Smag til med salt og peber og lad retten simre færdig.
  4. Tilsæt rucola inden gryden tages af varmen.
  5. server retten med kogte nudler og pynt tallerkenen af med frisk koriander eller persille samt frisk lime og et lille drys af fint hakket chili.


Nyhedsoverblik