Arena Næstved får ingen danske OL-kampe

00:24

Trods et vellykket og netop overstået VM i kvindehåndbold i Næstved har Dansk Håndbold Forbund ikke tænkt sig at lægge Danmarks OL-kvalifikationskampe i den nye arena.

Det danske kvindehåndboldlandshold kommer ikke til at spille deres OL-kvalifikationskampe i Næstved. Det skriver Sjællandske.

Hvor de skal spilles, ligger endnu ikke fast, men Dansk Håndbold Forbund melder allerede nu ud, at det ikke bliver i Næstved.

- Puljekampene skal kun spilles i én arena i Danmark, og det bliver ikke i Næstved. Det bliver heller ikke i Boxen i Herning, da den er optaget af noget andet i den weekend, 18.-20. marts, siger Per bertelsen, der er formand for Dansk Håndbold Forbund (DHF).

Meget tilfreds med Næstved

Næstved har ellers netop været en af værtsbyerne ved december måneds VM i kvindehåndbold, og selv om den nye arena og dens mange frivillige og ansatte klarede opgaven succesfuldt, bliver det altså ikke honoreret med OL-kvalifikationskampe.

Per Bertelsen afslører over for avisen, at forbundet er meget tilfreds med Arena Næstved og indsatsen fra staben under VM og siger, at der kan være en EM-kvalifikationskamp på vej til Sydsjælland.

De danske kvinder blev nummer seks ved VM, og det betyder altså, at de nu skal spille om en plads ved næste års OL i Rio de Janeiro.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App