Andebryst med kartoffel soufflé

Rosa stegt andebryst med kartoffel soufflé og glaserede rødbeder

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

[video:videonode:122470]

2 andebryster
600 gr. kartofler
1 bdt. timian
2 skalotteløg
2 æg
3 dl fløde
1 spsk. sennep
Salt og peber
4 store rødbeder
1 spsk. akaciehonning

 

Skræl kartofler og skær ud i små tern. Vend  ternene med lidt  salt, peber, hakket timian og finthakket skalotteløg. Rør æg, fløde og sennep sammen. Fordel kartoflerne i små kokotter og hæld æggemassen henover. Sæt dem i ovnen i ca. 45 min på 200 gr.

Dernæst ordnes andebrystet og brunes hurtigt  af på panden og steges færdigt i ovnen ca. 10 min på 200 gr. Herefter skal det ud at hvile.

Rødbeder skrælles og skæres i stave. Steg dem af i andefedtet og tilsæt akaciehonning, salt og peber og lidt timian og skalotteløg til sidst.

Andebrystet skæres i skiver og anrettes på de glaserede rødbeder, med kartoffel souffléen ved siden af.


Nyhedsoverblik