Forsvundet 90-årig lå i hospitalsseng

Foto: TV ØST

Den 90-årige mand, der har været forsvundet siden i aftes fra sit hjem ved Orup syd for Faxe, er nu fundet. Mens den store eftersøgning var igang, var han indlagt på Rigshospitalet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden blev indlagt på Rigshospitalet i nat, da han i konfus tilstand gik rund på Kongens Nytorv i hjertet af København. Mens det skete var både politi og en helikopter fra Søværnets Operative Kommando igang med at lede efter ham i området ved Orup ved Fakse Ladeplads. Også her til formiddag har hundepatruljer og en helikopter været i luften for at finde manden, der altså allerede lå og samlede kræfter på sygehuset.

Først ved middagstid  fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at vide, at manden allerede lå på sygehuset og kunne derfor afblæse eftersøgningen.

- Vi aner ikke, hvordan han er kommet til KØbenhavn. Her til formiddag kom der en melding fra Rigshospitalet. De ville have politi til at kontakte familien og fortælle, at den 90-årige var indlagt og havde det godt, siger vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søter Østervig.

Manden forlod sit hjem på Hugkrogen i aftes ved 17.30-tiden, og da han ikke vendte tilbage, alarmerede hans hustru politiet. Og så blev det store eftersøgnings-apparat sat i gang.

Vi har et indslag om sagen kl. 18.10 og 19.30

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App