7.a er Danmarks tredje bedste til historie

Foto: TV ØST

Tirsdag indtog 7.a fra Tuse Skole Frederiksborg Slot til danmarksmesterskaberne i historie. I alt har 15.000 skoleelever deltaget. Efter dagens dyst kunne eleverne fra Tuse tage hjem med en tredjeplads.

 

Rammet ind af historien på Frederiksborg Slot fra 1600-tallet havde tre 7-9-klasser kvalificeret sig til semifinalerne i danmarksmesterskabet i historie. I alt har 15.000 elever deltaget, og tirsdag skulle tre klasser så dyste om to finalepladser.

- Det er rigtig, rigtig fedt. Man føler virkelig, at man har gjort et stort arbejde, og det er vi meget stolte af. Jeg håber virkelig, at vi går videre, siger Karl Barnholdt Kragsaa fra 7.a på Tuse Skole.

7.a fra Tuse Skole, 8.a fra Frøslev-Padborg Skole og 9.a fra Hastrupskolen i Køge kæmpede i otte discipliner, der tog udgangspunkt i Danmarkshistorien. Til slut måtte eleverne fra Tuse Skole dog se sig slået af de to ældre klasser og tage hjem med en tredjeplads.

- Vi kan bruge det til at sige til alle at vi er Danmarks tredje bedste inden for historie, og det er jeg rigtig stolt af, siger Karl Barnholdt Kragsaa fra 7.a på Tuse Skole.

01:50 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App