57-årig terroriserede eks-konen

En 57-årig mand blev i formiddags anholdt for at terrorisere sin eks-kone. Blandt andet ved at forsøge at bryde ind i hendes hjem og derefter jagte hende i bil.

Klokken lidt over otte i morges fik politiet et opkald fra en 52-årige kvinde, der ringede fra en adresse i Bjerge Os ved Store-Fuglede i Kalundborg kommune.

Kvinden oplyste, at hendes 57-årige eks-mand forsøgte at trænge ind i hendes hus. Kvinden stak af fra stedet i bil, men blev indhentet af den 57-årige, der kørte ind i kvindens bil. Da bilen holdt stille knuste manden en rude i den 52-årige kvindes bil på Brovejen i Gørlev. Han slog hende i ansigtet, og kørte fra stedet.

Den 57-årige vendte tilbage til ekskonens bolig, hvor han lavede indbrud og kørte fra stedet igen.

Sydsjælland og Lolland Falsters Politi checkede mandens bopæl i Slagelse, og her fik politiet fat i manden, der blev anholdt klokken lidt over ti. Manden var stærkt påvirket af spiritus.

Den 57-årige er nu kørt til afhøring hos lokalpolitiet i Kalundborg, der vil sigte ham for indbrud, vold og overtrædelse af det tilhold, som han har mod at opsøge sin ex-hustru. Han vil blive afhørt, når han er blevet ædru.

Den 52-årige kvinde kom ikke alvorligt til skade ved volden eller sammenstødet mellem de to biler.

Politiets jurister vil vurdere, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App