49-årig kvalt i bøf

Foto: TV ØST

En herretur endte på tragisk vis, da en 49-årig mand fra Ringsted forleden blev kvalt i en bøf på Jensens Bøfhus i Næstved.

Et stykke kød i luftvejene var årsagen til, at en 49-årig mand fra Ringsted forleden mistede livet. Det skriver Sjællandske.

Manden var søndag med nogle venner ude at bowle, og efterfølgende tog de på Jensens Bøfhus i Kindhestegade i Næstved. Kort tid efter at den 49-årige og hans venner havde fået deres mad, fik han kødstykket galt i halsen.

Forsøgte at redde ham

Selv om en mand, der tidligere har været udsendt soldat i Afghanistan forsøgte at genoplive den 49-årige, stod hans liv ikke til at redde.

- Der var intet at stille op. Og sådan noget her sker desværre indimellem. man skal huske på, at vi serverer 15.000 retter mad om dagen, hvoraf de 7.000 er med bøf, siger Jens Arnborg, presseansvarlig i Jensens Bøfhus kæden til Sjællandske.

Personalet sørgede under redningsforsøget for at sende de øvrige gæster ud og lukkede restauranten efterfølgende. Medarbejderne er blevet tilbudt krisehjælp og var mandag samlet til en snak om ulykken.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App