4 udlændinge anholdt ved kontrol

Foto: TV ØST

Rejsen stoppede mandag for 4 personer, da politiets udlændingekontrolafdeling mandag holdt til ved Rødby Færge.

Grænsen til Danmark blev mandag endestationen for 4 personer, da politiet var på kontrol ved Rødby Færge. Både i tog, bus og bil var der udlændinge, der ikke havde papirerne i orden, og så måtte de med politiet i stedet for at fortsætte deres rejse.

I det internationale tog fra Hamborg blev 2 mænd på henholdsvis 18 og 26 år  fra Eritrea afsløret klokken 16.05 i at være på farten uden rejselegitimation. Da betjentene undersøgte deres plads i toget nærmere, blev der fundet papirer fra de tyske asylmyndigheder, og de 2 mænd blev derfor anholdt og taget med til politistationen i Næstved.

Deres forhold skal nu undersøges, inden de formentlig bliver sendt tilbage til Tyskland.

Havde indrejseforbud

Klokken 16.35 rullede en svensk bil med 2 mænd i land fra færgen. Den ene af mændene – en 27-årig mand fra Litauen – viste sig ved et tjek i politiets registre at have et forbud mod at rejse ind i Danmark.

Den 27-årige blev derfor anholdt og sigtet for at overtræde indrejseforbudet. Han blev overført til politistationen i Næstved og fremstilles senere tirsdag i grundlovsforhør.

Fuld rumæner anholdt

I Eurolinesbussen, som kom fra borde klokken 18.05 fandt politiet 3 rumænske mænd. Den ene af den kunne ikke legitimere sig, og han blev derfor anholdt og sigtet for at forsøge at rejse ind i Danmark uden legitimation.

Det var en 35-årig mand, som var fuld og højtråbende, og han blev kørt til politistationen i Næstved, og i løbet af tirsdag skal udlændingekontrolafdelingen undersøge hans forhold nærmere.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App