35-årig brækkede fingre på politimand

Foto: TV ØST

En politibetjent i civil fik et blåt øje og to brækkede fingre, da han tirsdag handlede i Flakkebjerg. Her konfronterede han en anden kunde, der stjal varer.

En 35-årig mand fra Skælskør blev tirsdag klokken 16.25 anholdt og sigtet for vold og trusler om vold mod politiet. Anholdelsen skete i Dagli' Brugsen i Flakkebjerg, hvor den 35-årige havde været inde at handle sammen med sin kæreste.

Ved kassen så en anden kunde – en 49-årig mand, som tilfældigvis også er politimand – den 35-årige stoppe nogle varer i lommen, og betjenten konfronterede den 35-årige og sagde, at han ikke skulle stjæle. Det kom til en kort, men højlydt meningsudveksling, hvorefter den 35-årige slog den 49-årige i ansigtet og fortsatte med flere slag og spark igennem butikken.

Vendte tilbage og truede betjent

Herefter forsvandt den 35-årige fra butikken, og politiet blev tilkaldt. Da betjentene kort efter ankom til stedet, viste det sig, at den 49-årige havde brækket to fingre og fået et blåt øje, og mens betjentene var i færd med afhøringer af vidner i forretningen, kom den 35-årige retur og truede den 49-årige.

Herefter blev han anholdt, og den 49-årige politimand blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse. Den 35-årige er onsdag morgen fortsat anholdt.

Den 35-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag eftermiddag.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App