Vognmand stoppede studenterkørsel - kastede alkohol i cabriolet

Lørdag eftermiddag stoppede studenterkørslen brat for et hold nyudklækkede studenter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Klokken 17.14 lørdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at nogle studenter havde kastet alkohol ud fra den studentervogn, de blev kørt rundt på i Næstved by.

- De har kastet en beholder med alkohol ned i anmelders bil, fortæller vagtchef Kent Edvardsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Kvinden, der anmeldte episoden, kørte i en cabriolet, og en eller flere af studenterne besluttede at kaste alkohol ned i den åbne bil. Straks efter episoden anmeldte kvinden hændelsen til politiet og ventede sammen med vognmanden og studenterne på, at politiet ankom til stedet.

Studenterkørsel
Læs også
Studenter hældte alkohol på tilfældige forbipasserende
Studenterkørsel
Læs også
Studenter hældte alkohol på tilfældige forbipasserende

- Det var ikke muligt at konkludere, hvem der havde gjort det, så vi har ikke mulighed for at køre en sag, oplyser Kent Edvardsen.

Vognmanden havde imidlertid en nultolerance over for den type opførsel, og derfor stoppede han studenterkørslen. På det tidspunkt var studenterne kun nået halvvejs på deres rute.

Blev overhældt med øl

TV2 ØST har tidligere fortalt om den vilde studenterkørsel i Næstved.

Fredag oplevede 15-årige Amanda Pedersen at blive overhældt med øl, da hun cyklede ved siden af en studentervogn på vej hjem fra arbejde.

Politibils dør
Læs også
Politi efter larmende studenterfester – tænk nu på hinanden
Politibils dør
Læs også
Politi efter larmende studenterfester – tænk nu på hinanden

- Hvis jeg skulle have været på arbejde, så var det bare ikke gået, for vi har en nul-alkohol-politik. Hvis jeg så stank af et eller andet, så kunne det jo skabe mistanke til noget, fortalte Amanda Pedersen, der efter sin oplevelse skrev et opslag på Facebook for at lykønske studenterne og minde dem om, at opføre sig pænt, når de fester.

 
  Foto: Facebook - Screenshot

Nyhedsoverblik