Virksomhed har succes med flydende krydderurter

En lille virksomhed i Mørkøv har fundet deres egen opskrift på succes. De sælger krydderurter i flydende form, og det har vist sig at være en god ide.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I Mørkøv har en lille virksomhed fundet deres helt egen opskrift på succes.

Virksomheden hedder Plantemageren, har seks ansatte og sælger Flydende Krydderurter.

Nu er ejeren af virksomheden, Michael Lysgaard, blevet inviteret til Rom i Italien sammen med Kronprinsparret, to ministre og 14 andre fødevarevirksomheder for at booste eksporten til Italien.

- Den gamle gartner her griner jo lidt i skægget over, at vi skal til Italien for at prøve at sælge chili den anden vej, men det er et marked, hvor der er stor interesse for økologi og for god mad i lette løsninger, siger Michael Lysgaard.

Turen til Rom skal skabe kontakter

Da Michael Lysgaard og hans partner etablerede virksomheden i 2013 fik de øjnene op for, at der er et kæmpe spild, når man køber krydderurter til madlavningen. Det blev starten på deres 11 forskellige flydende urter, som de sælger til SuperBrugsen, Dagli Brugsen, Kvickly, Menu, Irma og Bahne samt eksporterer til Norge og snart til Tyskland.

- Jeg håber, at turen til Rom kan skabe nye kontakter, så vi kan få hul igennem til Italien, fortæller den 41-årige iværksætter. 

Besøget til Rom varer fra den 6. til den 8. november.


Nyhedsoverblik