Vig Festival melder igen udsolgt: - Vi er ydmyge og stolte

Vig Festival kan igen melde totalt udsolgt. Arkivfoto. Foto: @saaarafh

For andet år i træk kan folkene bag Vig Festival melde ud, at billetterne er revet væk. Det skaber glæde hos arrangøren.

Når kunstnere og bands som Christopher, Minds of 99 og Aqua går på scenen, så bliver det foran en propfyldt festival i Odsherred. 

Vig Festival kan nemlig melde alt udsolgt, inden musikken for alvor går i gang på torsdag i næste uge. Det oplyser festivalen på sin Facebook-side lørdag.

Det er vi rigtig glade for. Det er jo andet år i træk. Det gør os lidt ydmyge og stolte vil jeg sige

Ole Larsen, formand for Vig Festival

Det er andet år i træk, de kan bryste sig af en udsolgt festival. Og det bringer smilet frem hos fetivalens formand, Ole Larsen.

- Det er vi rigtig glade for. Det er jo andet år i træk. Det gør os lidt ydmyge og stolte vil jeg sige, siger han til TV2 ØST.

Vil have maksimalt 20.000 gæster

Festivalen har tidligere haft mere end 20.000 gæster på pladsen. Men det vil de gerne undgå i år, forklarer Ole Larsen.

Derfor skal arrangørerne bag den udsolgte festival til at regne på, hvor mange billetter, der ellers ligger i sponsorpakker og andre steder, så man kun får besøg af det antal gæster, der er plads til. 

- Vi vil kun have 20.000 mennesker på pladsen. Det har vist sig at fungere rigtig godt. Og det er det, vi gør, siger han.

Men Ole Larsen glæder sig over, at interessen for festivalen er så stor. Han mener, at det er et udtryk for, at musikprogrammet har ramt rigtigt. Festivalen får blandt andet besøg af Citybois, Benal og Gnags i løbet af de tre festivaldage.

- Det viser forhåbentligt, at vores gæster kan lide det, vi laver. Det er vi rigtig glade for, siger han.

Hvorfor tror du, I allerede har udsolgt nu?

- Jeg tror, det har noget med at gøre, at sidste års festival selvfølgelig var rigtig god. Der var også et godt musikprogram, og det har vi prøvet at gøre igen - altså at lave et så bredt program som muligt, så er der er noget for hele familien. Og så tror jeg, folk synes, det er rigtig hyggeligt at komme op til os.

Nephew trækker mange gæster til

En af de kunstnere, der især har gjort sig bemærket i forhold til billetsalget, er bandet Nephew med forsanger Simon Kvamm.

De spiller lørdag aften i næste uge klokken 23.15 på Store Scene. Det har betydet, at Vig Festival har solgt ekstremt mange endagsbilletter til netop den dag. 

- Selvfølgelig kan vi se, at vi har jo de der endagsbilletter. Der kan vi se, at vores lørdag - det er nogle år siden, vi har solgt så mange endagsbilletter på en lørdag, fordi vi har Nephew. Det kan man tydeligt se, siger Ole Larsen.

Selvom årets festival allerede er udsolgt, tør formanden nu ikke spå om den økonomiske gevinst ved dette.

- Det er klart, at vi har nogle budgetter. Vi laver også nulpunkts-budgetter. Og når vi har udsolgt, så har vi selvfølgelig en indtægt, der er større end et nulpunkt på vores entré. Men der ligger en lang festival foran os, og der kan ske mange ting - både godt og skidt, så det må vi tage, når vi står søndag i næste uge, siger Ole Larsen.

Musikken starter torsdag den 11. juli, og så kører festivalen frem til lørdag den 13. juli. Desuden åbner campingområdet allerede tirsdag den 9. juli for gæsterne.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App