Beboer efter brandbombe: Jeg er bange for, det eskalerer

Amy Hoa fik sig en slem forskrækkelse, da aftenen blev afbrudt af en brand i opgangens kælderlejlighed. Branden blev antændt af en molotovcocktail.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En stille og rolig tirsdag aften udviklede sig i en uhyggelig retning, da Amy Hoa pludselig kunne se blå blink og høre sirener ved hjemmet på Absalonsgade i Slagelse.  

- Så kunne jeg se, der var tre brandbiler udenfor. Jeg hørte en rude, der blev smadret og en dør, der blev sparket ind. Der stod røg hele vejen ud på gaden, og man kunne lugte det oppe i min lejlighed, siger Amy Hoa, der bor på første sal i den berørte opgang. 

Blev ikke evakueret

quote Jeg tror mange var bekymrede, og derfor gik udenfor for at orientere sig lidt

Amy Hoa, beboer i opgangen

Den 24-årige kvinde, som var alene hjemme, løb ned på gaden og om til opgangens anden indgang i gården. Her stod andre beboere, og brandvæsenet var i gang med slukningsarbejdet.

- Vi blev ikke evakuerede, men man kunne lugte røgen i hele ejendommen, så jeg tror mange var bekymrede, og gik udenfor for at orientere sig lidt, fortæller Amy Hoa, der bor i lejligheden med sin kæreste.

Det er siden hen blevet bekræftet af politiet, at der var tale om en påsat brænd antændt af en molotovcocktail kastet ind gennem kælderlejlighedens vindue. Her gik der ild i en seng.

Lejlighedens beboer var ikke hjemme og ingen kom tilskade.

Brand i Absalonsgade i Slagelse
Læs også
Politi efterforsker påsat brand: Brandbombe kastet gennem vindue
Brand i Absalonsgade i Slagelse
Læs også
Politi efterforsker påsat brand: Brandbombe kastet gennem vindue

Frygter flere episoder

quote Det er lidt bekymrende, at det måske fortsætter eller der sker noget andet. Jeg er da bange for, det eskalerer

Amy Hoa, beboer i opgangen

Ifølge Lokalpolitet i Slagelse har den mandlige beboer selv forklaret, at han havde "noget uvenskab" med en gruppe i Slagelse, hvilket man hos politiet vil undersøge nærmere.

Amy Hoa har også hørt rygter om mandens konflikt med en gruppe borgere i Slagelse. Hun frygter, at der kan ske flere voldelige episoder i fremtiden.

- Det er ikke særligt betryggende, fordi det kunne jo i princippet være gået meget værre. Og det er lidt bekymrende, at det måske fortsætter eller der sker noget andet. Jeg er da bange for, det eskalerer, siger Amy Hoa.


Nyhedsoverblik