Veteranbil mangler fortsat: Stor opbakning til familien

En gammel veteranbil, som er blevet stjålet fra 77-årige Thor Nielsen, er fortsat forsvundet. Til gengæld oplever familien kæmpe opbakning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

77-årige Thor Nielsen har fået en masse henvendelser, siden han onsdag efterlyste sin veteranbil via TV ØST. Desværre er bilen fortsat forsvundet, men familien har fået masser af opmærksomhed i forbindelse med efterlysningen. 

- Vi har modtaget mange henvendelser, men desværre har ingen af dem ført til fund af bilen, siger Thor Nielsen.

Politiet har ligeledes heller ikke modtaget nogen henvendelser, der har ført dem på sporet af den gamle bil-klassiker. De har dog ikke opgivet eftersøgningen.

- Vi hører fortsat meget gerne fra folk, der kunne have noget info om bilen, siger lokalpolitiet i Slagelse.

Politiets næste skridt er at få efterlysningen bragt i TV2 programmet, Station 2- Efterlyst, i håb om, at det kan give flere henvendelser fra andre dele af landet også.

Konfirmanden: Kun morfars bil dur

Thor Nielsens barnebarn,  der skulle hentes i den flotte bil til sin konfirmation, har fået mange tilbud om alternativ transport. Men hendes mor håber nu på, at bilen bliver fundet.

- Jeg meget rørt over alle de søde henvendelser. Også fra alle de folk, der tilbyder at køre min datter til hendes konfirmation. Det er meget sympatisk og rørende, siger Katja Alsing Nielsen,Thor Nielsens datter.

Barnebarnet vil dog helst gerne køre i morfars bil og har takket pænt nej til de velmenende tilbud.

Stor opmærksomhed på Facebook

I skrivende stund er Facebook opslaget på TV ØST vist 250.000 gange, har haft over 4.000 delinger, og familien har modtaget et hav af henvendelser.

Selvom der er massiv interesse for at finde bilen, så har Katja Alsing Nielsen lidt svært ved at tro på, at bilen vender hjem.

-Jeg tror ikke på, at den bliver den fundet, siger hun.

Hun håber dog stadig på, at det lykkes og takker for den store opbakning til familien.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 


Nyhedsoverblik