Valgfolkemøde: Læs dette før du tager hjemmefra

00:36

Book din billet her. Sidste frist er fredag.

Den største begivenhed i valgkampen er kun få dage væk nu. TV2 og TV2-regionerne inviterer til Valgfolkemøde i Odense, og her er vigtig, praktisk info.

Der er stadig ledige pladser på de gratis busser, der nemt og bekvemt kan fragte dig direkte til Kvægtorvet i Odense og hjem igen. Se, hvordan du booker din billet nederst i artiklen. Sidste frist er fredag.

Folkemødet finder sted søndag den 19. maj klokken 9-19.

Vælger du at køre selv, anbefaler vi, at du downloader appen Odense Rundt. Her informerer Odense Kommune om parkering. Kør hjemmefra i god tid og parker blandt andet ved Syddansk Universitet, Campus Odense, hvorfra der er indsat ekstra bybusser til Valgfolkemødet. Har du endnu ikke booket din gratis billet til Valgfolkemødet, kan du gøre det her.

Læg kontanterne derhjemme. Valgfolkemødet er nemlig en kontantløs event. Mobilepay er den foretrukne betalingsform.

Hvad må du ikke gå glip af?

  • Anders Breinholt og Poul Erik Skammelsens “Partilederstafet” i TV 2s telt, Forsamlingshuset.
  • Køb en kop kaffe af en politiker. I kaffeteltet på Valgfolkemødet kan du sagtens få en “hurtig” kop kaffe, men er du i humør til en politisk snak sammen med koffeinen, står der dagen igennem kandidater klar til at servere kaffe, kage og synspunkter.
  • “Partigaragerne”: Alle partier har indrettet deres egen “dagligstue”, hvor du dagen igennem kan kigge forbi. Hold også øje med “Det Politiske Værksted”, hvor partierne selv arrangerer debatter og andet indhold.
  • “Det Nære Telt”. TV 2 Regionernes fælles telt på Valgfolkemødet. Her byder vi bl.a. på Citatquiz og debatter om bl.a. København vs resten af Danmark og muligheden for at uddanne sig i hele landet. Det er også her, vi stiller politikerne spørgsmålet: Bør den offentlige transport være gratis?

Følg med hjemmefra

Dagen igennem sender vi direkte fra “Det Nære Telt” på vores egen kanal fra klokken 10.15. Du kan også følge med på TV 2 og TV 2 News, som begge har sat hele fladen af til Valgfolkemødet.

Bestil busbilletter 

Holbæk/Ringsted/Sorø

Nyk F / Vordingborg

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App