Forsøg på indbrud i Slagelse i nat: 20 biler med knuste ruder

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik natten til søndag en anmeldelse om smadrede ruder på flere parkerede biler omkring Slagelse Station.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Flere bilejere kan få sig en slem forskrækkelse her til morgen, hvis de har parkeret bilen i nærheden Slagelse Station i nat.

Natten til søndag har flere parkerede biler nemlig fået knust ruderne i Hellig Anders Park, som er området omkring Slagelse Station.

Sydsjællands og Lolland Falsters Politi oplyser, at de har fået flere anmeldelser. Over 20 biler var ramt.

- Det var en mand, der i nat gik rundt og smadrede vinduer i nogle biler. Vi formoder, det er et forsøg på indbrud, for han har også gennemrodet bilerne, siger Bo Georg Petersen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Artiklen fortsætter under billedet.

Flere biler fra smadret ruderne i forsøg på indbrud.
Flere biler fra smadret ruderne i forsøg på indbrud.

26-årig mand blevet taget på fersk gerning

Gode vidneudsagn førte til, at politiet kunne anholde en 26-årig mand fra Slagelse.

quote Der var én, der hørte, at der var nogle vinduer, der blev knust, og så opdagede han gerningsmanden

Bo Georg Petersen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Der var én, der hørte, at der var nogle vinduer, der blev knust, og så opdagede han gerningsmanden. Så ringede han til politiet og kunne beskrive ham godt, og så kunne politiet finde frem til ham i bybilledet, siger Bo Georg Petersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Slagelse har inden for de seneste par uger været plaget af flere bilbrande. Den 10. august anholdte politiet en 18-årig mand, der blev sigtet for flere ildspåsættelser i området omkring Ringparken i Slagelse.

Bilbrand i Slagelse
Læs også
18-årig anholdt for bilbrande i Slagelse
Bilbrand i Slagelse
Læs også
18-årig anholdt for bilbrande i Slagelse

Ingen tilknytning til de seneste ugers bilbrande

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nattens knuste ruder og gennemrodet biler, dog ikke tilknytning til de tidligere bilbrande.

- Det er ikke i relation til noget af det gamle. Det har ikke noget med dette at gøre. Det her er én, der har gået rundt og udført tyverier på biler, siger Bo Georg Petersen.

Politiet mener ikke, at forsøget på indbrud i de parkerede biler, er en del af noget større. Vagtchefen siger, at de ikke med sikkerhed kan fastslå, at den anholdte har relation til et større netværk, men det er ikke noget politiet har mistanke til.

- Vi formoder, det kun er ham. Anmelderen har kun set ham, og han har også sport på sig, der gør, at han har været involveret i det her. Han er taget på fersk gerning med friske spor. Han havde tydelige  skader på hænderne, lyder det fra Bo Georg Petersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.


Nyhedsoverblik