Ung kvinde mast ihjel under traktor - politiet afventer nu rapport

Politiet afventer Arbejdstilsynets rapport, før de kan klarlægge en ulykke, hvor en 24-årig kvinde mandag mistede livet på Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 24-årig kvinde fra det nordlige Lolland mistede mandag eftermiddag livet. Det skete i en ulykke, hvor hun blev klemt under en traktor i haven.

Ulykken sket ved en ejendom på Koholtvej mellem Bandholm og Nørreballe. Nu skal tekniske undersøgelser klarlægge de nærmere omstændigheder.

quote Det er rigtig, rigtig trist

Danny Bill Møller, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Vi har både haft en bilinspektør og Arbejdstilsynet til at kigge på sagen, og nu afventer vi deres rapporter. Vores undersøgelser på stedet er afsluttet, siger Danny Bill Møller, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Stammer fra lokalområdet

Den 24-årige kvinde stammer fra lokalområdet, og var ifølge politiet i gang med noget havearbejde, da ulykken fandt sted.

- Det skete i forbindelse med noget arbejde, hvor man var ved at trække nogle rødder op i haven. Her tippede traktoren, som det ser ud lige nu, bagover, og kvinden kom i klemme, siger Danny Bill Møller.

- Det er rigtig, rigtig trist, tilføjer han.

Artiklen fortsætter under billedet.

De pårørende er underrettet.
De pårørende er underrettet. Foto: Claus Hansen - Folketidende

Traktoren, som kvinden kom i klemme under, er ifølge politiets oplysninger en ældre Massey Ferguson-traktor uden hus.

- Det er ikke en havetraktor eller en af de her kæmpetraktorer, som vi ser ude på markene. Men der er tale om en ældre traktor, siger Danny Bill Møller.

Skal foretage ligsyn

Politiet oplyser, at resultatet af rapporterne formentligt ikke kommer til at ændre særlig meget, eftersom man allerede har en god beskrivelse af ulykken.

- Men vi kan ikke sige noget nærmere, før vi har fået rapporterne fra bilinspektøren og Arbejdstilsynet, siger Danny Bill Møller.

- Vi er sådan set ikke i tvivl om, hvordan det er foregået, og hvem der har ansvaret, vi skal bare have de sidste formaliter på plads, inden vi går videre med sagen, tilføjer han.

Kvinde klemt under traktor
Læs også
24-årig kvinde mister livet i ulykke
Kvinde klemt under traktor
Læs også
24-årig kvinde mister livet i ulykke

Hvad mener du med, hvem der har ansvaret?

- I den her sag er der ikke noget, der tyder på, at vi skal placere et ansvar for den rent strafmæssige side af det. Der er ikke nogen, vi rent objektivt kan drage til ansvar og sige, at det her er din skyld, at det her skete, svarer Danny Bill Møller.

Politiet forventer at have modtaget rapporterne fra bilinspektøren og Arbejdstilsynet inden for relativ kort tid, oplyser Danny Bill Møller uden at komme med en konkret dato.

- Vi har nogle tidshorisonter, vi skal overholde i forhold til ligsyn, og der skal vi have rapporterne med, siger han.

De pårørende er underrettet.


Nyhedsoverblik