Ukendte gerningsmænd skød mod familiehus i Holbæk

Natten til lørdag blev der affyret adskillige skud mod et hus i Holbæk. Far, mor og spædbarn var hjemme, da skuddene faldt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet er på bar bund, efter der natten til lørdag blev affyret adskillige skud mod et hus på Munkholmvej i Holbæk. Husets beboere bestående af far, mor og spædbarn var hjemme under skyderiet.

- Blandt andet er der skudhuller i soveværelsesvinduet, hvor familien opholdt sig. Og så er der også andre skudhuller i facaden. Der er blevet affyret en hel del skud, fortæller kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

- Heldigvis er ingen ramt og kommet fysisk til skade. Men da vi dukker op, er familien selvfølgelig helt panikslagne over det her. Så vi fik dem flyttet til et andet sted, hvor de kunne opholde sig i trygge rammer. 

Der er flere skudhuller i vinduerne på villaen i Holbæk.
Der er flere skudhuller i vinduerne på villaen i Holbæk. Foto: Michael Nordborg

Siden skyderiet har politiets teknikere arbejdet på stedet for at sikre spor, der kan bringe dem nærmere gerningsmanden eller -mændene.

- På nuværende tidspunkt har vi ikke meget at gå efter. Vi ved ikke, om de var flere om det, hvordan de er kommet til og fra stedet, eller hvorfor den her familie skulle rammes af en skudsalve, siger Martin Bjerregaard.

Søger vidner i sagen

Det betyder også, at politiet altså ikke ved, om skyderiet er rocker- eller banderelateret.

- I dagens Danmark er det jo et relevant spørgsmål at stille, og det indgår selvfølgelig i efterforskningen. Men på nuværende tidspunkt, aner vi det ikke, siger kommunikationsmedarbejderen.

Derfor vil politiet meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt i området natten til lørdag.

- Hvis nogen måske har været oppe på det tidspunkt og hørt noget, de troede var fyrværkeri, så ved vi jo nu, at det var noget ganske andet. Og så vil vi gerne høre fra dem, siger Martin Bjerregaard.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik