Tusindvis af mennesker samlet for at se Den Kongelige Ballet danse

Forrig år blev opvisningen aflyst, men i år er de grå skyer ikke en hindring for Den Kongelige Ballet, som 2. pinsedag lægger vejen forbi Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tusindvis af mennesker er 2. pinsedag samlet under åben himmel i Korsør.

For tredje år i træk lægger Den Kongelige Ballet nemlig vejen forbi Byparken. Forrig år blev opvisningen aflyst på grund af regnvejr, men sidste på eftermiddagen denne 2. pinsedag trængte solen igennem skydækket og balletskoene blev snøret.

Wilma Giglio
Læs også
Den kongelige sommerballet kommer til regionen
Wilma Giglio
Læs også
Den kongelige sommerballet kommer til regionen

- Det kan jo ikke være bedre. Vi kan næsten ikke få armene ned. Det har holdt lidt hårdt med vejrudsigten, men det viste sig jo at være fantastisk. Så vi gør det gerne igen. Og nu er det jo nærmest blevet en tradition her tredje gang, at sommerballetten er i Korsør, siger Jacob A. G. Stryhn, der er formand for Korsør Erhvervsforening.

Korsør kommer på landkortet

Godt 3.000 mennesker mødte op til opvisningen, der begyndte klokken 19. Og det er vigtigt for en by som Korsør, at Den Kongelige Ballet sætter sin scene op i Byparken.

- Det gør jo, at vi kan løfte sådan en opgave. Vi kan give et signal og sætte Korsør på landkortet. Vi kan vise, at vi kan det her. Vi kan lave planlægning, vi kan lave events, så der er ikke andet at sige, end kom an, lyder det fra Jacob A. G. Stryhn.

Men det var ikke kun de voksne, der dansede ballet. Også den lokale danseskole prøvede kræfter med balletten.

Se, hvordan det så ud, her:

 

 


Nyhedsoverblik