Tre mænd røver Dagli’Brugsen

Onsdag aften var Dagli’Brugsen i Stokkemarke mellem Maribo og Nakskov udsat for røveri. Røverne slap væk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tre mænd kom onsdag aften klokken 18.51 ind i Dagli’Brugsen i Stokkemarke. De røvede butikken og stak af igen. Nu vil politiet gerne høre fra eventuelle vidner, der har oplysninger til sagen.

Den ene af de tre mænd gik hen til kassen og hev en kniv frem og dykkede derefter ned i kasseapparatet, hvor han tog for sig af pengene.

Han fik fat på nogle sedler og en håndfuld 20’kroner. Derefter kom han pengene i en blå taske, og de tre mænd løb ud af forretningen og forsvandt i retning mod havnen.

Politiet har endnu ikke pågrebet gerningsmændene og beder derfor personer, der kan have set de tre mænd, kontakte dem på telefon 1-1-4.

Signalement af gerningsmændene

A. Mand, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning. Han havde en stribet hættetrøje i farverne, grå, sort og hvid på sammen med sorte bukser og sorte sko med hvid sål. Han havde en orange genstand i sin højre lomme.

B. Mand, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, Han var iført blå dunjakke med hætte, sorte bukser og sorte sko. Han havde medbragt blå taske med hvide kanter.

C. Mand, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning. Han var iført ternet jakke i farverne brun, blå og sort samt cowboybukser.

 


Nyhedsoverblik