Tre biler kørt galt i nattens uvejr - her kom der mest vand

Uvejret søndag eftermiddag og aften var hos os især et stort regnvejr. Der er dog store forskelle på, hvor hårdt uvejret ramte.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Skyerne var koksgrå og bevægede sig lynhurtigt hen over landet - og DMI varslede om risiko for skybrud i hele den østlige del af Danmark.

Og det blev da heller ikke en god dag for bilisterne på Vestsjælland, hvor hele tre trafikuheld inden for få timer kan forbindes direkte til den megen nedbør og medfølgende aquaplaning.

Heldigvis er ingen kommet noget til i uheldene, men der er sket stor materiel skade, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kørte af vejen

Der er ikke direkte meldinger om skybrud, men der er faldet rigtig meget regn i området.

- Det er usædvanligt, at der er så mange, der kører galt på grund af vand, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

Læs også
Stort regnskyl rammer dele af Sjælland: Kloakdæksler bliver skudt op
Læs også
Stort regnskyl rammer dele af Sjælland: Kloakdæksler bliver skudt op

Første uheld skete klokken 18.23 på Vestmotorvejen, hvor en 51-årig kvinde fra Høng mistede herredømmet over sin bil og endte på en mark. Under uheldet ramte bilen en vejpæl og et skilt.

Klokken 22.23 var den gal igen på Ringstedvej ved Kvanløse, hvor en 19-årig mand fra Mørkøv mistede herredømmet over sin bil, kørte af vejen og endte i en hestefold.

quote Det er usædvanligt, at der er så mange, der kører galt på grund af vand

Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi

Kun 100 meter væk fra stedet skete der igen et uheld klokken 02.14. Her tabte en 40-årig mand fra Holbæk kontrollen i en kurve, og trillede rundt med bilen, der ramte et hegn.

- Meldingen fra politifolkene var her, at der stod vand på kørebanen over en strækning på mere end 100 meter, siger Martin Bjerregaard.

Vand på Lolland
Læs også
Massive vandmængder skaber problemer på Lolland
Vand på Lolland
Læs også
Massive vandmængder skaber problemer på Lolland

Træer er væltet

Selvom der mandag morgen stort set er ro på vejret, så fortsætter der imidlertid med at indløbe meldinger om væltede træer - muligvis på grund af de hårde vindstød, der af og til kommer over regionen.

I kombination med den våde jord, og træer, der stadig har blade på grenene, giver det problemer.

Blandt andet i Køgeområdet og i Odsherred skulle der være væltet mange træer i blæsevejret. I Borup er en bilist kørt ind i et væltet træ. Det er dog slet ved lav hastighed, og der er ikke meldinger om skader.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mest regn kom der i Odsherred, hvor der i går faldt mere end 30 millimeter regn. Til sammenligning var der tørt på Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn det meste af dagen.

Mest vind ser der ud til at have været på Røsnæs, hvor vinden i vindstødene nåede stormstyrke.


Nyhedsoverblik