Togbusser kører i pendulfart mellem Ringsted og Slagelse

En ulykke på en motorvejsbro ved Slagelse betyder fortsat, at al togtrafik er aflyst mellem Slagelse og Ringsted. Få overblikket over togbusserne her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det så voldsomt ud, da en lastbil torsdag eftermiddag bragede ud over en motorvejsbro på Vestmotorvejen nær Slagelse og blandt andet rev flere køreledninger til tog ned.

Og arbejdet med at få togtrafikken til igen at kunne køre normalt, har da også taget tid, fordi den store lastbil ikke bare var sådan at fjerne igen.

I nattens mulm og mørke fik Falck dog løftet lastbilen væk, og det betyder, at oprydningsarbejdet for alvor kunne gå ind i sin afsluttende fase. Politiet regner med, at trafikken på vejene kan køre normalt allerede fra nu af, mens DSB forventer normal trafik mellem Slagelse og Ringsted igen omkring klokken 10.

Her kan du få et overblik over, hvordan togbusserne kører på strækningen frem til da:

Togbusserne kører i pendulfar mellem Ringsted og Slagelse. En togbus kører cirka hvert 30. minut mellem de to byer i begge retninger, og busserne holder også i Sorø på vejen.

  • I Ringsted holder busserne ved busterminalen ved stationsbygningen
  • I Slagelse holder busserne ved Busterminalen på Ndr. Stationsvej og
  • I Sorø holder busserne foran stationen, på Stationspladsen.
  • Følg skiltene på stationerne mod "Togbus".

Lyntogene mellem Odense og København H er desuden aflyst i begge retninger. I Odense kan man tage et InterCity-tog til Slagelse, mens man i København kan komme med et tilsvarende til Ringsted. Mellem Slagelse og Ringsted gælder som sagt, at der kører togbusser frem til fredag formiddag klokken 10.00.

DSB opfordrer desuden til, at man holder sig orienteret om sin rejse på Rejseplanen.dk.


Nyhedsoverblik