TMS vinder knebent efter stor føring

Efter en stor føring ved halvlegen lykkedes det kun lige med nød og næppe TMS Ringsteds herrer at vinde over Lemvig-Thyborøn i håndboldens 1. division

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det blev endelig til sejr, da TMS Ringsted lørdag var på besøg i Lemvig og spillede mod Lemvig-Thyborøn i herrernes 1. division.

Sjællænderne har ikke vundet siden 5. december, men det lykkedes altså at hive en kneben sejr hjem, selv om holdet førte med otte - 9-17 - i halvlegen, og træner Dan Hansen var lettet efter kampen.

- Det er så vildt. Det er befriende. Den der film, den kørte hen foran ens ansigt de sidste tre minutter, hvor vi tænkte, 'nu går det galt', og det måtte bare ikke ske, for vi havde spillet sådan en god første halvleg, så det letter lidt på det hele, og det er en super vigtig sejr for os, sagde han efter kampen.

Skidt fra start i anden halvleg

Kampen begyndte dramatisk, da vestjydernes Søren Nørgaard fik direkte rødt kort efter et kvarter, hvor der stod 4-6 til TMS.

Herefter trak Ringstedherrerne fra og førte altså sikkert ved pausen.

En skidt start på anden halvleg med stødt pres fra jyderne og et skidt returløb fra sjællænderne samt nogle to minutters udvisninger til TMS Ringsted gjorde dog, at kampen blev unødigt spændende. Og TMS Ringsted vandt dog, men med bare et enkelt mål 27-28.